Dance & Decay gothic night

Helyszín: 
Szeged - Városi Rock klub(Stefánia sétány 6.)
Időpont: 
2023. június 3., 20:00
Fellépők: 
Dance & Decay

Empty Story
Az Empty Story 2021-ben alakult post-punk/darkwave zenekar Békéscsabáról. Zenéik a 80-90-es évek szomorkás, posztszovjet hangulatát idézik. A basszusgitár sodró lendülete, lüktető szintetizátor futamok, a dobgép szellős ritmikája, monoton sötét énektémák jellemzik. A zenekart Kocsis Mihály basszusgitáros/szinti és Kovács Zsolt “Moha” énekes/gitáros alkotják. Zenei hatások: Molchat Doma, She Past Away, Ploho, The Cure...
Youtube csatorna: https://www.youtube.com/@emptystory3310
Bandcamp oldal: https://emptystory.bandcamp.com

Az Ǝ.N.D egy budapesti terror E.B.M, E.B.M trió. Zenei stílusukban az Electronic Body Music elemei keverednek az Aggrotech, TBM vagy akár az extrém metal hatásokkal.
Ez az eklektikus elegy ad eléggé nagy szabadságot ahhoz, hogy adott szöveg mondandóját zeneileg a lehető legjobban tudják átadni.
Ezekben nem félnek a veszélyesebb, ritkán szereplő, vagy a zene karrieri öngyilkosságnak számító témáktól sem. Ugyanakkor fontos, hogy a lehető legobjektívebb szövegekkel, a problémákról pártvonzalomtól mentesen adnak hangot, illetve, nem a vulgáris kifejezésekkel vonják a figyelmet magukra. Olyan témákat karolnak fel, mint társadalmi problémák objektív, belső megjelenítése (pl.: nepotizmus, burn out, rasszizmus), környezetvédelem, kizsákmányoló gazdaság, konteók. Ezeket a színpadképpel egy nyomasztó disztópikus rémálomként igyekeznek tálalni, miközben ez már a húsbavágó valóság.
Bandcamp: https://3ndebm.bandcamp.com
Belépő : 1500 forint