co WIF19 - Online nov. 6-8.

Fennállásának majdnem két évtizede alatt a Wroclaw Industrial Fesztivál bebizonyította, hogy ez nem egy szokványos ciklikus zenei esemény. Nehéz megbecsülni az ipari művészeti közeg alakításában betöltött szerepét. Ez a fesztivál platform lett minden ember számára, aki részt vett a független kultúra ezen területének megalkotásában, az egyetlen ilyen rangos ipari művészeti bemutató Európa ezen részén. Wroclaw minden évben új Mekkává válik nemcsak a zene rajongói, hanem a promóterek, a szerkesztők és - ami a legfontosabb - a világ minden tájáról érkező művészek számára is. Mindegyikük számára ez az esemény a kevés alkalom egyike a találkozásra, beszélgetésre és a tapasztalatok megosztására. Ez a fesztivál, amelyet Maciek Frett és Arkadiusz Bagiński, a Job Karma projekt művészei készítettek, a világ egyik legfontosabb eseményévé vált, amely a művészet és a kultúra ezen részén belül minden jelenséget bemutat és népszerűsít, kompromisszumok nélkül megy a saját útján, fittyet hányva a kordivatokra.

A pandémia sajnos ennek a nagy múltú fesztiválnak is keresztülhúzta azon számítását, hogy a hagyományos keretek között rendezhesse meg éves őszi találkozóját. A világ minden tájáról azonban ingyenesen nézhető (A HÉTVÉGÉN!) szervezésükben napi három koncert és a szombati afterparty a WIF vimeo csatornáin. A pénteki fellépők:
19:00 FRETT https://vimeo.com/event/436308
20:00 AGRESSIVA 69 https://vimeo.com/event/436322
21:45 SCHLOSS TEGAL https://vimeo.com/event/436333
(érdemes a jobb alsó sarokban a további koncertvidókat is elindítani, ha a megadott link nem működik, így nekem sikerült mindegyik koncertet szombat reggel visszanéznem)

A háromnapi órarend: https://industrialart.eu/wideo


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 11. 06. - 23:31 | © szerzőség: Neofolk.hu