All My Faith Lost

Ez az olasz csapat 1999-ben alakult. Kezdetben nem követtek egy szigorúan meghatározott irányt, majd fokozatosan a fantázia világa felé fordultak. Középkori hatásokkal rendelkező zenéjük, amely egyszerre titokzatos, szentimentális és sötét, különleges figyelmet szentel a tündérekkel kapcsolatos történeteknek az európai népek folklórjában. 

Kellemes, gazdagon hangszerelt, akusztikus gitár alapú számaikban még vonósok és fuvolák is feltűnnek. Demo cd-jük „Hollow Hills” néven jelent meg, és jó kritikákat kapott az olasz fanzinokban. A zenekar érdeklődése később a "víz szelleme" felé fordult .- "A víz lehet eső, folyó, tó, de akár könny is." - mondják a tagok. Debütáló albumuk is hasonló címet kapott: (In a sea, in a lake in a river...or in a teardrop).

Olyan emberek kedvence lehet az All My Faith Lost, akik egy kapkodó és technokrata világ helyett valami ősibb és tisztább valóságra vágynak, ahol még hisznek a legendákban és élnek tündérek az éjszakai erdő más, néha kedves, de akár félelmetes teremtényeivel együtt.

All My Faith Lost

 

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2012. 11. 19. - 19:01 | © szerzőség: Edeneye