Waves of Darkness II

Egyedülálló rendezvénnyel kápráztatta el a színteret 2019-ben a Death Disco Productions. A pandémia megtörte ugyan a sort, de idén a reményeink szerint már nem lehet akadálya a folytatásnak. A Cold Meat Industry-val karöltve visszatérő és friss meghívottak lépnek fel szeptember elején a Balti tengeren egy hajón. A Waves of Darkness ismét negyven órás koncertút Stockholm és Tallin között, az útvonal azonban eltérő lesz a 2019-eshez képest. A fellépők sora ismét illusztris. A Rome az A Passage to Rhodesia című albumát hozza színpadra visszatérőként, az Ordo Rosarius Equilibrio szintén újráz két év után, ezúttal albumbemutatóval készül (Nihilist Notes). Először lép a Waves of Darkness fedélzetére King Dude, Ő a Love lemez tizedik évfordulóját tartja majd. A fellépők sora:

DAEMONIA NYMPHE
DER BLUTHARSCH
DESIDERII MARGINIS
HALGRATH
KING DUDE
MZ.412
ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO
PETER BJÄRGÖ
ROME
TREHA SEKTORI

Az M/S Victoria hajó Stockholmból indul 3-án  pénteken 15 órakor , és vasárnap reggel 10:30 órakor visszatér Stockholmba.
Választhatunk a kabinok különböző kategóriái között, az árak attól függően változhatnak, hogy hányan osztoznak a kabinban, tengerre néző kilátással vagy anélkül. Jegyek bővebb információ itt!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 02. 11. - 06:10 | © szerzőség: Gelka