Freak Fusion Cabaret - Új cirkusz

A múlt századi utazó cirkuszok misztikus világa némi sötét humorral fűszerezve, varieté hangulatban. Látványos zsonglőr-, akrobata-, légtornász- és burleszk táncjelenetek a hazai underground cirkuszi élet krémjeivel! Bárhol bármikor bármi megtörténhet!

2010-ben a Tűzraktérben került először megrendezésre a Freak Fusion Cabaret, mely esemény a Zsonglőr Negyed felújítására és fejlesztésére szervezett jótékonysági rendezvény volt. Azóta a Tűzraktér szomorú bezárása után a Zsonglőr Negyed egy része átköltözött az R33-ba, és megalapította az INspirál mozgásstúdiót.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a társulat továbblépett, és céljaként tűzte ki, hogy színesítse a hazai underground életet a zene és a cirkusz fúziója által, teret adjon a szabad kísérleti színpadnak és az alternatív cirkuszművészeteknek; összevonja (fuzionálja) a cirkusz, a zene, a vizuális- és más mozgásművészeteket.

Akrobaták, pantomimesek zsonglőrök és tűzzsonglőrök, BMX” banditák” – a Freak Fusion Cabaret-ban. (Trafó, január 23-24.) Ők a steampunk freakek, aki másfél óra alatt élő és élettelent, mindent megmozgatnak, eldobnak, elhajítanak, feldobnak és megcsavarnak cirkuszi show műsorukban. És akinek még ez sem elég, be is állhat közéjük, hogy a lángoló kontaktbotot megforgassa a hátán. Kovács Gabi Zoletnik Zsófiával és Mező Andrással a Freak Fusion Cabaret szereplőivel beszélgetett. (folyt.)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 01. 22. - 12:12 | © szerzőség: Gelka