Legendary Pink Dots

Helyszín: 
Budapest - Instant(Akácfa utca 51.)
Időpont: 
2023. február 17., 20:00
Fellépők: 
Legendary Pink Dots

A Fekete Zaj bemutatja:
THE LEGENDARY PINK DOTS (UK) + support
 2023. február 17., péntek
 Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)

Kedves LPD-rajongók!
A Legendary Pink Dots 2022-re tervezett turnéja elmarad, így a budapesti koncert is később kerül megrendezésre.
Az új dátum: 2023.02.17. (helyszín a Robot)
Amennyiben megfelelő az új dátum, nincs teendőd, a jegyed érvényes lesz az új koncertre is.
Ha pedig visszatérítést kérsz, írj 2022.04.12-ig az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre és indítjuk a visszatérítést.

Az 1980(!)-ban egy londoni squatban alakult Rózsaszínű Pöttyök elkényeztetik Budapestet, hiszen még a hőskorukban számos látogatást tettek nálunk (számomra a Fekete Lyuk koncertje volt a legemlékezetesebb) majd a NegativeArt rendezéseinek köszönhetően 2005 és 2008-ban is vendégül látta a Marco Polo Club Őket. (A 2010-es pesti koncert beszámolója)

"Majdnem 40 éve létezik a banda, ami hosszú idő, azonban nem mutatja a hanyatlás jeleit. Éppen ellenkezőleg: ahogy az a bizonyos végzetes kaleidoszkóp egyre kiszámíthatatlanabbul forog, úgy lovagolja meg a Dots a káosz hullámait. Amikor összeomlás fenyeget, ők készek bátran szembeszállni a zord jövővel, készek leigázni beteg, fuldokló bolygónk összes rossz szellemét... mert a Pöttyök mindig is érezték e szörnyetegek jelenlétét. Akár sárkánynak, terroristának, vagy vég nélkül csörgő telefonfülkének álcázva; ezek a szörnyek léteznek, s végül kénytelenek vagyunk ráébredni: mindannyian ebben élünk, és ki kell nevetnünk démonainkat, ha túl akarunk élni. A Pink Dots már évek óta rájött e megoldásra, és zenéjük a remény, az inspiráció forrása marad több ezer odaadó rajongójuk számára."

JEGYEK
 https://tixa.hu/legendarypinkdots_budapest_2023

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
 A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.