MMart25 - Ismertető

Izgalmas estének lehet részese az, aki november 7-én ellátogat a Kis Á-ba. Egyesületünk, a Memento Mori kiállításmegnyitóval egybekötött eseményén Jacsó Balázs szuggesztív alkotásai mellett és ahhoz kötődően ad koncertet az Entrópia Architektúra zenekar. Balázs alkotásainak 2013 és 2014-ben készült legjava kerül a falakra. A kiállítás november 3 és 16 között látogatható, de a koncert és az alkotóval való találkozás lehetősége miatt érdemes péntek este a Kis Á-ba látogatni.

Az esemény toborzó oldala. Add hírűl, akit érdekelhet!

Jacsó Balázs
"Képein visszatérően megjelennek az enyészet mintázatai. Rétegek telepednek egymásra, összeolvadva és újabb tónussal gazdagodva vagy épp rothadásig elfeketedve. Testek korhadnak…lehámlik a máz…előbújik a csont. Eltompulnak a színek…majd minden feloldódik a természeti formákban vagy a mesterséges mintázatokban… Az élet eltűnik, a matéria pedig visszabukik az anyaföldbe."
http://mementomori.hu/holdudvar_jacsobalazs

Entrópia Architektúra
"Poszt-apokaliptikus víziókat, modern köntösbe bújtatott ősi rítusokat felelevenítő, egyre nagyobb hangszerparkkal színpadra álló formáció... Zenéjük egyre kiforrottabb, magabiztosabb és erőteljesebb – elhivatottságukhoz nem fér kétség. Koncertjeiken a zene mellett nem túl rég megjelent a vetítés is, ami határozottan illik a hol csendesebb, befele néző, hol pedig dühösebb, az ipari világ féktelen feketeségét kiordító művészetükhöz."
https://www.facebook.com/entropia.architektura

A megnyitó és a kiállítás megtekintése ingyenes. A koncerthez a hozzájárulás 500 Ft


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 11. 11. - 09:34 | © szerzőség: Gelka