HangFürdő I.

Az 1692-es fkm-nél a szentendrei szigetspiccel szemben hűs nyárfák alatt, a Duna partján rendezi meg a Nomád Bárban első Hangfürdőjét a Memento Mori Egyesület.

A fellépők:
Boga Trió
Horhos
Grol-ba
Entrópia Architektúra

BOGA (Szentendre - Bp - Vác)
Az “éteri muzsika” hazai nagykövetei, akik a csöppet sem hétköznapi hangszerelésükkel és hangzásviláguk egyedülállóságával hívják fel magukra a figyelmet. Spontán létrehozott improvizációjukat a hermetikus látásmód öleli át. Már híre ment, hogy a koncertjeiken az amúgy teljességében instrumentális-experimentális-pszichedelikus vonalon mozgó muzsikájuk megismételhetetlen.
​http://bit.ly/2qYW0St​

HORHOS (Kismaros)
A hegyi füzet című önvizsgálatot lefolytató kötet Győrffy - aki tavaly részletesebben is mesélt nekünk kedvenc zenéiről - szeretett környezetében, a Börzsönyben született, alább pedig annak háttérzenéje hallható. "A természetben felvett zajok a könyvben is felbukkanó helyszíneken (Nacsapéreg, Morgó-patak) lettek rögzítve, a zenei részek Börzsönyligeten készültek, a kamrastúdióban."
http://recorder.blog.hu/2016/06/10/ilyen_az_amikor_konyv_es_zene_osszeer_gyorffy_akos_es_a_horhos#more8797596

GROL-BA (Besenyszög)
Grol-ba, szanszkrit szó jelentéstartalma végletesen szerteágazó. Jelent elengedést, szabadságot, megszabadulást. A Grol Ba zenéje végtelen repetíción keresztül építkezve halad előre az önmaga által folyamatosan épített úton. Az ismétlődő ütemek, visszhangok harmóniája kapaszkodóként segíti a hallgató útját a zenében történő teljes felolvadás felé.
https://www.youtube.com/watch?v=MlzRbqU5yZk

ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA (Budapest - Kismaros - Vecsés)
Az Entrópia Architektúra fellépései mindig eseményszámba mennek, zenéjük mély-áramlású, a lét szélére invitálja a hallgatóit, hogy onnan visszaérkezve megtisztulásból, ütközőpontként, megkarcolódva, szembesülve életének labirintus – szablyájával, ősi források áramlataiban megmerítkezve egy új, addig nem ismert ösvényen folytassa életének menetét.
https://www.youtube.com/watch?v=3m7W__FPa50

A rendezvény látogatása és a sátorozási lehetőség is ingyenes. Támogatói termékek (póló, kitűző) vásárlásával segítheted létrejöttét.

További részletek hamarosan!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 04. 19. - 06:53 | © szerzőség: Memento Mori