New Wave szerűség 2021!

Másfél év után után újra felcsendülnek a legjobb és legtáncolhatóbb new wave, postpunk, szintipop, electro zenék és végre újra találkozhatunk!

Az esemény időponta július 3. 15.00 - 22.00

A lejátszókban a legnagyobb wave slágerek és titkos gyöngyszemek is 1977-től egészen 2021-ig...ezúttal a féltve őrzött gyűjteményünk egy töredékét bemutatva zömmel eredeti régi vinyl (gyk. bakelit) lemezekről játszva!
Stílus, sárm és zene, ahogy csak akkor tudták. A helyszín ezúttal a Dunakanyar gyöngyszeme, a gödi Gátőrház!
Igazi nyári buli lesz, kicsit halkabb zenével, viszont zseniális vendéglátással, remek ételekkel-italokkal, gyönyörű Dunaparttal, naplementével, ha szép lesz az idő egy mini nyaralással fog felérni ez a pár óra. A pult mögött végre a teljes Ipari Szakadárok csapat!

Kraak (vinyl set) Sir Weirdo U-Lab aka. Iggy Industrial (vinyl set)

COVID info: a hely nyitott, a buli egy teraszon lesz, továbbá a a hellyel szemközti füves gáton is lehet pihengetni, plusz a rendelés is egy kinti pultnál lehetséges, így NEM szükséges védettségi igazolvány! A benti WC használata miatt maszkot hozzatok azért.
--- english ---
We'll play again and again the best and the most danceable new wave postpunk synthpop and 80's electro songs. We appreciate the most famous new wave hits and the lost postpunk gems too...
Style style style charm and music ... as they knew it.
The venue is Gátőrház in Göd (close to Budapest, see googlemaps)
Entry FREE!
Selectors:
Kraak
Sir Weirdo
U-Lab 


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 06. 19. - 23:07 | © szerzőség: Deathrock.hu