Virgin In Veil


A finn Masquerade jóvoltából már kaphattunk egy sötét arculcsapást a fjordok mélyéből, ebből a fertályból ütötte fel a fejét ígéretes demót közzétéve a Virgin in Veil is, mely kiváló infúzió a Rozz Williams vérvonalat felpezsdítve.

Azt is lehet mondani, a Jacques Saph és William Freyermuth alkotta duó több fronton mutat rokonságot a már szélesebb körben elismert Masquerade világával; nemcsak érzelmi szálak kötik a frontembert Suzi Sabotage-hez, hanem együttműködés szintjén is hallható a demón és a küszöbön kopogtató új lemezen az egzaltált szőke ciklon hangja. Jacques neve nem ismeretlen goth-punk körökben (Secular Plague, Masquerade, ex-Sleeping Children), a Virgin In Veil vegytiszta deathrockja visszakanyarodás a gall ifjú kamaszkorába, elmondása szerint a Sex Pistols és a The Cure meghatározó onnan. Ami meg letagadhatatlan lenne, az Only Theatre of Pain és a Catastrophe Ballet kísértő visítozó szelleme - a demo három szám hét percében, röviden és velősen.
Mozgalmas közeljövő vár hőseinkre, hamarosan az orosz közönség előtt szórják átkaikat Pünkösdkor, nyilvánvalóan az orosz romlott málcsikok színe-java előtt.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2015. 04. 23. - 07:11 | © szerzőség: Gelka