Havizaj#115

Az esemény Nagy Zopán Füzetbemutatójával indít, utána koncertek szigorúan 23 óráig. Az esemény helyszíne és részletei.

20:00 - Fixateur Externe

21:00 - Tóth Kinga

22:00 - UEUM

UEUM  "Még nem haltam meg, csak széthullóban vagyok. De ki nem? Mi mindannyian ugyanabban a süllyedő hajóban ülünk, és próbálunk jókedvűen evezni. Itt van például a karácsony. Ki a szarnak hiányzik? Aki kitalálta, annak biztosan sosem kellett nehéz csomagokat cipelnie. Nekünk viszont minden felesleges cuccunktól meg kell szabadulnunk ahhoz, hogy lássuk, hol is vagyunk valójában. Pontosabban, hogy hol nem vagyunk. Mert minél több cucctól szabadul meg az ember, annál világosabban lát. Az életben minden fordítva működik. Ha fordítva él valaki, a nirvána az ölébe pottyan." Charles Bukowski 

https://www.facebook.com/UEUM.band/

Tóth Kinga  Hazai Attila Irodalmi Díjjal kitüntetett költő, hangperformer, vizuális művész. A Tóth Kína Hegyfalu formáció dalszövegírója és frontembere. Korábban a Palócföld és a Roham magazin szerkesztésében vett részt. 

https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B3th_Kinga

Fixateur Externe A hangköltészet találkozása a kísérleti zenével, metakommunikáció, (s)experimental improvizáció, szóképek, hangtakarók, álomdarabkák, megnyíló mikrodimenzók… Vibráció, érzékek hullámai, utórezgések… A hangköltészet és a performance művészet egyvelegének átszűrése effekteken oda és loopokon vissza. A jelenlegi felállás:  Rovar17 loopol és kellemetlenkedik, Nagy Zopán gondolatait mikrofonnak szegezi, ezt megbolondítja Luca szaxofonnal, (és ezen a koncerten először) Mizsei Márk a dobok mögött egy kis andalító blast beattel. MaN, a Pent Leditgrant Memorial Orchestra sztárja átható vizuált varázsol köréjük.

https://www.facebook.com/FixateurExterne/

 

1000 HUF


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 10. 17. - 06:34 | © szerzőség: Neofolk.hu