Hyperborea | TMATN + Pirkan


 

The Moon and the Nightspirit + Pirkan

Budapest, Nádor terem 1146 Budapest Ajtósi Dürer sor 39.
2018. január 12. péntek 19 óra (Limitált 220 férőhely!!) Jegyár: 1800.-

A legendás Hyperborea koncertsorozat hosszabb szünet után újraindul. Az estet nyitó Pirkan a debütáló lemezét vezeti elő. Archetipikus mélységű zenéjükben a moldvai és a mongol népzene ötvöződik, a nagybőgő és a kísérleti, drone alapok pszichedelikus világa találkozik a kaval, a citera és a kobza dallamaival. A nem mindennapi helyszín tiszteletére a hatfős zenekar egyszeri, különleges vizuálba burkolózik ez alkalommal.
https://www.facebook.com/pirkanfolk/

A The Moon and the Nightspirit az egyik legkülönlegesebb hazai duó. Kiforrott zenei és képi világukat a lélek legmélyebb rétegeiből alkotják meg. A kreativitás önálló útját járva kutatják a sámánvilág, a pogányság, a belső világok és a letűnt korok szépségét. Eddig hat albumuk jelent meg, melyeken a folkzene kiapadhatatlan forrásának vissza-visszatérő dallamai, zenei megoldásai, és Tóth Ágnes igéző hangja ejtik bűvöletbe a hallgatókat.
https://www.facebook.com/TheMoonAndTheNightspirit/

A Nádor Terem, mint helyszín, igazi kuriózum. Az esemény hangulatához minden vonatkozásban illő szecessziós belső tér fenséges üvegablak-együttese és kiváló akusztikája bárkit elvarázsol. Csupán a rock n' roll életmód híveinek kell kicsit odafigyelni, hiszen a rendezvény helyszín szabályzata miatt a teremben nem engedélyezett az alkoholfogyasztás.

*
12th January 2018, Friday, 7pm

The Moon and the Nightspirit
Pirkan

Nador Hall, Budapest, Hungary. Address: Ajtósi Dürer sor 39.
Tickets: 1800 HUF


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 01. 09. - 06:03 | © szerzőség: Gelka