UH Fest 2015

Kevesebb mint egy hónap múlva, szeptember 27. és október 4. között ismét egyhetes fesztivált rendez az UH Fest a város különböző klubjaiban és helyszínein. Bérletek a Wave lemezboltban és online is kaphatók.

Október elsején Helena Hauff és We Will Fail fellépése teszi teljessé a Lärmben szervezett este line-upját. Hauff a elektronikus testzene egyik legizgalmasabb új alakja, akinek dj-szettjeiben az acid, a techno, a New Beat és az EBM egészen nyers és lehengerlő egységet képez, producerként pedig épp szeptemberben jelenik meg új (bizonyos szempontból első) nagylemeze. Hauff a fesztiválon dj-ként lép fel a lengyel We Will Fail dubot, technót, zajt ötvöző intuitív és hipnotikus élő szettje, valamint Új Bála és Rabih Beaini után.
Szeptember 28-án, hétfőn a “fizikai hang” háttérmunkása és művésze, a masterelést forradalmasító technikája révén legendaként tisztelt Rashad Becker lép fel a fesztiválon, a szombati trafós koncertek utáni klubestet pedig a japán NHK Koyxen, a belga Yves De Mey, a román Borusiade, valamint az osztrák Philip Quehenberger teszik még színesebben táncossá Nigga Fox, Kokum és Candie Hank melett a G3-ban. Borusiade és Yves De Mey a Shape program keretében lép fel a fesztiválon.
Szerdán, szintén a G3-ban, a vasárnapi Phill Niblock-maraton egyik zenésze, Christian Kobi szaxofonos, valamint a csütörtök fellépő Iancu Dumitrescu és Ana-Maria Avram vezette zenekar klarinétosa, Tim Hodgkinson áll össze Sőrés Zsolttal.
Ezzel teljes a fesztivál koncertprogramja. A koncerteseményeken túl még workshopokat, előadásokat, illetve nyilvános beszélgetéseket is tartunk Rashad Becker, Andreas Tilliander, Charles Cohen és Rabih Beaini, Iancu Dumitrescu, valamint CM von Hauswolff közreműködésével. Ezekről a hét második felében árulunk el további részleteket.
Bérlet- és jegyinformáció: http://uh.hu/fest2015/berletek/
Az UH Fest honlapja: http://uh.hu/
A fesztivál Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1653308411570946/


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2015. 09. 01. - 07:30 | © szerzőség: Gelka