Egységben az erő - Unitas!

- új közös kiadványt jelentett meg a Kriegsfall-U és a Kraschau -

A magyar Kriegsfall-U csoporttól soha nem állt távol a közös munka, annak ellenére, hogy a kezdetektől nevek nélkül fejti ki a tevékenységét. Korábban közös anyaguk jelent meg a martial industrial egyik legnagyobbjával, a német a Wappenbunddal (7"), az industrial veterán szerb (most Prágában tevékenykedő) Autopsiával (10"). E mellett pedig együttműködött magyar zenekarokkal is a csoport (Cawatana, Dark Water Memories) és ebből lett a LIGHTCORN projekt (vinilCD).

Most egy újabb kooperáció eredménye jelent meg, a csoport történetében először önálló címmel ellátva a kiadványt (UNITAS). A magyar Kraschauval (Bérces Ádám martial industrial projektje) közös munka eredménye a kiadvány, amelyen 2 darabot a Kraschau, 2 darabot a Kriegsfall-U jegyez, 2 pedig minden ízében közös szerzemény. A csak kazetta formában megjelenő kiadványt, mindösszesen 27 számozott példányban jelent meg a MozgaloM Records kiadásában, ára 3800 Ft postaköltséggel!

Megrendelés zenekarok Facebook oldalán (ahol az anyagba is be lehet hallgatni; https://www.facebook.com/kriegsfallu és https://www.facebook.com/kraschau) vagy a kraschau@hotmail.com címen.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 05. 09. - 10:07 | © szerzőség: Gelka