BanZaj | Mia Zabelka

Alig múlt el az előző esemény, de máris itt van a következő! Most két fellépő érkezik, akik még nem léptek fel városunkban. Ideje ezen változtatni! A mostani szeánszon az osztrák Mia Zabelka lép fel, aki már zenélt együtt Lydia Lunch-al is, szóval nem ma kezdte a szakmát. Koncertjét az Osztrák Kulturális Fórum - Österreichisches Kulturforum Budapest támogatja. Előtte a Kolozsvárból érkező Iszlai fog játszani, aki szintén még nem járt nálunk, így valódi újdonságokat láthatunk, hallhatunk az est folyamán!

20:30 – Iszlai・. ノ (ROU)
21:30 – Mia Zabelka (AUT)

MODEM
Baltazár Dezső tér 1., Debrecen, 4026
Március 13., 20:30–22:30


MIA ZABELKA (AUT)
(experimental, sound art)
Mia Zabelka az ausztriai Bécsben élő és alkotó kísérleti hegedűművész, dalszerző. Első megjelenése óta, amely a Somateme címet viseli használ fellépésein és lemezein elektronikus hangszereket és egyéb innovatív játékstílust, amelyek segítségével felfedező utat tesz a zene világában. Hegedűjével folyamatosan keresi az új hangzásokat, a hangszer határainak kitolását.
Korábban olyan zenészekkel kollaborált, mint Elliot Sharp, Lydia Lunch, Phill Niblock és még sokan mások. Legutolsó megjelenése a 2017-ben kiadott Cellular Resonance, amelyet az angol LCR Records adott ki.
https://soundcloud.com/mia-zabelka

ISZLAI (ROU)
(experimental, ambient, noise)
Filmes tanulmányai alatt már érdeklődött a zeneszerkesztés, zeneszerzés iránt. Számos film, animáció, és színházi előadás zenéjét írja, ezeknek létrejöttét producerként is kíséri. A mozgóképes munkák mellett többszörösen részt vett képzőművészeti performanszokon, installációkon. Jelenleg animációs sound design kurzusokat tart, szabadidejében elektronikus zeneproducerként tevékenykedik.
https://iszlai.bandcamp.com/

A műsorváltozás és a beengedés jogát fenntartjuk! Nem toleráljuk a rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és egyéb radikális nézeteket!

Belépő: 600 / 300 Ft


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2019. 03. 13. - 07:02 | © szerzőség: Neofolk.hu