Runes + Men 2021

A jól ismert német neofolk Runes + Men Festival fesztivál először érkezik Londonba. Élvezze az estet a híres The Underworld Camdenben az alábbi művészekkel. A dátum idén november 12-ről jövő év ugyan ekkori dátumra módosult.

Be - 17:00 // Ár - 25,00 £ adv. Jegyek - http://bit.ly/36WBLJH

/// SPIRITUAL FRONT ///

A Spiritual Front olasz zenei csoport, amelyet az 1990-es évek végén alapított Rómában Simone Salvatori énekes és gitáros. A zene a Neofolk, a Post-Punk és a Dark Cabaret között mozog. Maga a zenekar ironikusan  stílusát nihilista öngyilkos popként aposztrofálja.

https://spiritualfrontofficial.bandcamp.com/

/// Of the Wand & the Moon ///

Kim Larsen (korábban Saturnus) dán zenész Neofolk projektje. Az Of the Wand & the Moon zenéjére az akusztikus gitár és a billentyűzet hangjai, valamint a sokszor suttogó énekforma jellemző. Különböző hangszereket gyakran használnak, például fuvolát, csellót, sokfajta dobot és harangokat, harmonikát, basszust vagy hegedűt. 

http://www.ofthewandandthemoon.dk/

/// While Angels Watch ///

Angol kultuszprojekt London szélén alakult meg 1985 végén. Az egyik  olyan alapzenekar ami olyan zenét  rögzített, amely később Neofolk vagy Apocalyptic Folk néven vált ismertté; bár a zenekar mindig is fenntartotta, hogy zenéjüket a Post Industrial és a Post Punk jelzők alá helyezzék.

https://whileangelswatch.bandcamp.com/

/// Naevus ///

A Naevus egy brit kísérleti rockcsoport. A Naevust 1998-ban alapította Londonban Lloyd James és Joanne Owen, és gyakran a  műfajba sorolták be. Az egykor a Gyárban is megfordult formáció zenéje összehasonlításra kerül olyan csoportokkal is, mint a Swans és a Wire, és gyakran tartalmaz ipari zenei elemeket.

https://naevus.bandcamp.com/


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 10. 09. - 06:21 | © szerzőség: Neofolk.hu