She Spread Sorrow - Huntress

A She Spread Sorrow az olasz Alice Kundalini szólóprojektje. 2014 óta létezik, a Cold Spring Records gondozásában jelenekt meg albumai. Műfailag death industrial: konceptalbumai kirándulások a torz hitbe, elfojtott vágyakba, bűntudatba és büntetésbe. Európa-szerte játszott már, valamint részt vett néhány nemzetközi fesztiválon is.

A She Spread Sorrow (Alice Kundalini) új albuma egy vadászlány és a prédájának morbid, pszichotikus története. A főszereplő Blue, egy lány, akinek létezését egy másik, vele egykorú nő iránti megszállottság és a rémálmok jellemzik, nyughatatlan lélek. A szerelem és a pszichózis között örlődve él, a története a gyomorban vibrál, akárcsak a hozzá tartozó zene - sötét és hipnotikus death industrial, dark ambient, power elektronika és noise pillanatokkal.

Kundalinit heves rém-álomvilága ihlette, 3 év intenzív munka után született meg a "Huntress". Azt az igényt követi, hogy  az emberi lény legmélyebb belső árnyait stimulálja, a finom és az erőszakos; a szerelem és a megszállottság; a fantázia és az őrület közötti határokat kutatva. (Bandcamp leírás)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 09. 16. - 10:34 | © szerzőség: Gelka