Love & Ashes - Blood and Sun

Erővel és szívvel tér vissza a Vér és a Nap. Luke Tromiczak és barátai visszhangzó ékesszólással új magot ültetnek a sötét folk zavaros talajába, és megszületik a "Love and Ashes" című, szívből jövő új album. Kilenc friss dal az inspiráció és a tudás jelzőfényét gyújtotta a vadon kietlen éjszakáiba, és lángra lobbantotta a szívünkben a tüzet, régi és új barátainkban egyaránt.

Tromiczak parancsoló baritonjával az élen, a "Love and Ashes" szenvedélyes dobolással, őszinte akusztikus gitárokkal és gyönyörű vonósokkal díszítve, a sötétség idején is felmelegíti a lelkedet. Engedd, hogy a Blood and Sun művészete átragyogja lényedet; fogadd tisztelettel. Gondolkodj el a bölcsességén, és jutalamd nem marad el.

A több helyszínen rögzített "Love and Ashes" az otthon és a vándorlás dualista érzését hordozza magában. Bár erősen gyökerezik az amerikai hagyományban és a természetben, az egyetemesség érzése áthatja ezt a kilenc, állhatatos énekkel és vágyakozó hangulatokkal gazdagított számot. A sóvárgás érzése, amely által a legszebb felemésztődni. E nyugodt, mégis erőteljes, filozófiai elmélkedésekkel teli alkotás számára a határ a csillagos ég.

(forrás: a zenekar bandcamp oldala)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2023. 03. 10. - 07:48 | © szerzőség: Neofolk.hu