Death In Rome - Na zare

Van új a Nap alatt. Rómában befejezni nemes halál, a hangzatos Death In Rome egy csinos kikacsintás Douglas P. neofolk alapvetése felé - az elnevezés pedig egy olyan duót takar, ami pop dalokat dolgoz fel a stílus eszközeivel. Így kapott már terepszínt az A-ha Take On Me című szerzeménye, de George Michael, Miley Cyrus, Rihanna, Aqua, Technotronic - a javáról fogalmam sincs, kik ezek. Mindezt még öt esztendeje írtam a formációról, azóta is fáradhatatlanok feldolgozások terén.

Ezúttal egy 7"-es a foglalata két szerzeménynek, A Na Zare "(eredeti: Alliance / Альянс. CCCP 1987), az egyik legnagyobb orosz újhullámos szintipop sláger. A B oldalon a "Just Dropped In" népi himnuszt hallgatható (Kenny Rogers, USA, 1967) King Dude-al együttműködve. "Ez a stílusok és műfajok összecsapása, a Nyugat pszichedelikus szabadságának és a Kelet nukleáris bukásának ütközése. Ünnepeld apokaliptikus poplátásunkat hajnalban, a végezetekig."

Érdemes az eredeti 1987-es felvétellel is megismerkedni, igazi zamata, íze van. A klipen látható laza szintis a Na zare dalszerzője, idén júniusban váratlanul elhunyt Oleg Parastaev. R.I.P


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 12. 13. - 12:34 | © szerzőség: Gelka