The Lust Syndicate

A kapitalizmus háború. A kapitalizmus kannibalizmus. A nyugati társadalom felfalja önmagát, éppen úgy, ahogyan korábban más társadalmakat is elfogyasztott. Ez a felismerés haragot szül,  választ igényel. Simone Salvatori (a SPIRITUAL FRONT alapítója) hozza ezt a dühöt. A „LUST SYNDICATE” harcias posztindusztriális pop-projektjével elpusztítja mindazt, amiben bízni próbálunk, és örökre megfertőzi a képzeletbeli idilljeinket.

A „kapitalizmus kannibalizmus” Salvatori első munkája a THE LUST SYNDICATE-el, és a halálfejes borító, amely tele van fegyverekkel falosszal, késekkel és koponyákkal, utal az agresszivitásra melyek a korongon hallhatóak. Az album kritikus és  politikailag provokatív kijelentésekből áll, számos napjainkban is aktív jól ismert vendégzenészt vonultat fel: Michael DE Victor(WHILE ANGELS WATCH), az amerikai okkultista Paul Smalley-t, Gary Carey-t a JOY OF LIFE-tól, Sean Ragon-t a Cult of Youth-tól, Erin Powell az AWEN-ből és Caroline Jago a neofolk úttörőjének számító SOL INVICTUS-ból.

A LUST SYNDICATE-t hallgatva nincs menekülés. Simone Salvatori új formációja hangot ad a tehetetlenségünknek, és lázadásra szólít fel. Michael Victor bevezető szóbeli éneke: "Wake up! Do not bow your head!"

Az album január 8-án jelent meg, a fentiek a Trisol hivatalos ajánlója.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2019. 01. 10. - 08:46 | © szerzőség: Gelka