Kutatási kérdőív

Élet értelme, megküzdés és halál iránti attitűd

Kérdőív itt.

Kedves Halál Kávéház Társak,
Mellékelten küldöm a Semmelweis Egyetem Mentális Egészségtudományok Doktori Iskola programjának keretében folytatott kutatásunk kérdőívét.
A kutatás témája erősen kapcsolódik beszélgetéseinkhez – remek lehetőség reflektálni néhány fontos, a végességhez, magához a halálhoz való viszonyotokra, az élet értelmességének kérdéskörére és arra, milyen megküzdéssel vagytok felvértezve. Mindezt most aktuálisan az elmúlt lassan két év pandémiás helyzetének viszonylatában.
A kutatás nagyban hozzájárul a mentális egészségvédelem területén tervezett további programok és projektek megvalósulásához, amelyek az egyén és a társadalom mentális jólléte érdekében, illetve a Covid-19 és egyéb veszteségekkel való sikeres megküzdésben nyújtanak segítséget a mindennapokban, így kitöltése nagyon értékes számunkra.
Szeretnénk elérni minél magasabb részvételi arányt, amely segít átfogóbban és egyben mélyebben látni a helyzetet- ezért külön óriási segítség lenne -és hálás köszönet érte, ha Ti is kitöltitek, és továbbküldve eljuttatnátok ismeretségi körötökben másokhoz is!
Kérdés, észrevétel esetén forduljatok hozzám bizalommal a pszimon@gmail.com email címen.
Köszönöm!
Szimon Petra

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2022. 01. 25. - 09:41 | © szerzőség: Gothic.hu